Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları metodik olarak kuruluşlmalıdır. Kapının mevzun çkızılışmasını tedariklemek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi birlikteşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet gestaltlmalıdır.

Mono blok gövde strüktürsı kol sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

Dokumaların bir parçası şeklinde başüstüneğundan hakikat şekilde monte edilmeli ve muhtel şekillerde olmamalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil mevki takkadak bapnın muhtemel olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya haklı ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil sürdürmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sağlamak ciğerin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra örgülabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sebebiyle baplar beis görmez.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları kucakin kolay açılabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın simultane de kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının elbette açıldığını göstermek gerekir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanında, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yanı gün, yangın bapları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page